D3 koploper na winst op Buitenboys D10

buitenboys.jpg
d3.jpg

Vandaag mocht de D3 om 14.30 uur aantreden tegen de jongens van s.c. Buitenboys D10. De beginfase was redelijk gelijkwaardig en hierin had de tegenstander het middenveld goed onder controle. Gelukkig stonden we achterin scherp te verdedigen. Langzaam kregen wij meer grip op de wedstrijd en met messcherpe counters werd Buitenboys slachtoffer van vier heerlijke doelpunten van onze spits Damian Honkoop. 4-0 was dan ook de ruststand.

Na rust waren we in het begin te afwachtend en dit resulteerde in een doelpunt voor Buitenboys. Hierna had Buitenboys controle over de wedstrijd, maar Ryan Poll liet zich niet verassen en had wederom enkele fraaie safes. Na de noodzakelijk wissels kregen wij weer controle over de wedstrijd, waardoor Daan de Graaf twee keer goed de verdediging passeerde en beheerst scoorde. Pim Jongerius mocht na een vloeiende aanval de zevende binnentikken.

Mede door het verlies van DOB D1G staan wij nu samen aan kop met Waterwijk D11, maar zij hebben drie wedstrijden meer gespeeld. Zaterdag aanstaande wacht de loodzware klus tegen DOB D1G. Winnen we die? Dan kan het seizoen wel eens heel fraai eindigen!