D3 herpakt zich en walst over Waterwijk D11 heen

waterwijk.jpg
d3.jpg

Na een iets teleurstellend resultaat vorige week tegen s.v. De Vecht D2 uit Loenen (1-1) was het vandaag een vroegertje tegen Waterwijk D11 uit Almere. Coach Marijn Aerns kon vanwege werk niet op tijd bij de wedstrijd zijn en had als plaatsvervanger Berend van Bon naar voren geschoven. Dit bleek een gouden greep te zijn. Echter werd het wel een dure dag voor Berend. Bij dubbele cijfers zou er patat en drinken worden gehaald en zo geschiedde. Een 2-10 overwinning op Waterwijk D11 is een prima resultaat.

De doelpuntenmakers: Damian Honkoop (4x), Tommy Ouwerkerk (2x) en Younes Mzyati, Daan de Graaf, Thijs van der Leest en Pim Nijmeijer ieder 1x, waarbij de laatste meesterlijk afsloot door de bal te onderscheppen na een uittrap van de keeper van de tegenpartij, en deze met een mooie boog over dezelfde keeper terug te schieten in het doel. De scheidsrechter floot vervolgens af voor einde wedstrijd.

Naar verluidt heeft het team democratisch besloten dat Abdulbasit Omar man of the match was. Deze stand-up comedian met Somalisch bloed komt per week beter uit de verf. Waar dit toe leidt, weten we niet, maar het is zeker een speler die we in de gaten moeten houden! Volgende week ontvangen we dezelfde tegenstander thuis. Aftrap is om 09.00 uur. Let op! Er zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar.

photo1.jpg