F2 pakt eerste punt in 2e klasse

wasmeer.png
f2.jpg
Vandaag stond de wedstrijd tegen Wasmeer F1 op het programma. Deze tegenstander speelde in de voorjaarscompetitie nog in de 1e klasse en had vorige week ruim gewonnen. Zelf hadden we vorige week ruim verloren van ’s-Graveland F1. En dat was even slikken voor de mannen, want verliezen met die cijfers, had men nog niet vaak mee gemaakt. Maar met frisse moed ging men vandaag de strijd opnieuw aan. Het weer was niet best, maar ondanks dat waren er toch de nodige supporters mee.

De wedstrijd begon gelijkmatig, beide teams gaven niet veel weg. Toch was het de sterkste speler van Wasmeer die de score opende. Met een onhoudbare knal stond het 1-0. Maar in tegenstelling tot vorige week gingen de koppies nu niet hangen, maar ging men voor de gelijkmaker. Deze kwam er ook door een mooi schot van David over de keeper heen. Wat later kwamen we ongelukkig achter door een eigen doelpunt vanuit een corner. Maar door goed samenspel lukte het David toch nog een keer om te scoren, zodat we met 2-2 gingen rusten.

Na de rust weer een gelijkopgaande strijd. Met de verdediging onder leiding van Guus en Noah en met Jeroen op het doel bleef het aantal kansen voor Wasmeer beperkt. Toch wist men weer te scoren, zodat het 3-2 stond. Wederom een achterstand, maar ook deze keer wist men door goed te blijven voetballen de stand weer gelijk te stekken. Met een lobje over de keeper maakte David zijn derde doelpunt. Ondanks dat we nog kansen hadden voor de winst, bleef het 3-3. Door de goede inzet van iedereen hebben we onze eerste punt te pakken in de 2e klasse. En als we goed blijven overspelen en met een goede instelling beginnen aan de nog komende wedstrijden, gaan we vast nog meer punten halen.