Clash F3 - F4

In de poule samen met broer F3 en door weersomstandigheden de enige wedstrijd die doorging. Met een constante regenbui en een kou werd er rond kwart voor negen afgetrapt door de nummer 2 en 3 in de poule. Na één wedstrijd is dit natuurlijk nog geen graadmeter hoe een wedstrijd al dan niet zal aflopen. Onbevangen werd aan de wedstrijd begonnen, maar al snel bleek dat dit in vergelijking met vorige week niet het gewenste resultaat opleverde. Bij de eerste aanval van de F3 werd er direct door hen gescoord.

Een vroege achterstand en onze jongens probeerden met alle macht de aanvallen van de tegenstander af te stoppen. Dit lukte deels en er kon sporadisch zelfs aangevallen worden. Helaas liepen de gastheren met regelmatige aanvallen uit naar 3-0. Toch had de F4 enkele kansen, maar het ontbeerde hen aan geluk en de schoten werden recht op de keeper gemikt in plaats van in de hoeken. Toch was het Finn die, na goed doorgaan, de verdiende 3-1 liet aantekenen. Met wat speldenprikjes werd de rust bereikt met een 3-1 stand. Een juiste weerspiegeling van de krachtsverhoudingen op dat moment.

Door de aanhoudende regen en de kou werd er een korte rust genomen en snel werd gestart met de tweede helft. Onze mannen probeerden van alles en met name Samuel achterin zorgde voor veel ruimwerk tijdens de diverse aanvallen. Finn, gestart als linksbuiten, ontpopte zich vandaag als een ware mannetjesputter. Hij sleurde in de voorhoede en een paar tellen later stond hij de achterhoede bij om doelpunten te voorkomen. De tweede helft bleek voor een aantal spelers van de F4 te zwaar door de regen en de kou, en hierdoor liep de F3 uit naar een uiteindelijke 7-1 overwinning. Hierdoor werden zij voor vandaag de terechte winnaar en pakten zo de koppositie in de poule. Desondanks heeft de F4 gevochten voor wat zij waard zijn en hierbij delf je dan soms het onderspit.