Voorjaarsreeks 7x7 gaat verder met 35+ en 45+

130530_continental7x7.jpg
In 2013 is bij FC Breukelen een start gemaakt met twee 35+-teams om in de Najaarsreeks deel te nemen aan het 7x7-voetbal op de vrijdagavond. Nu de Voorjaarsreeks er aan komt, is besloten om in plaats hiervan één 35+-team en één 45+-team in te schrijven. Wil je ook meedoen? Er zijn nog plaatsen vrij. Het 7x7-concept blijft natuurlijk ongewijzigd: op elke speelavond speel je met je team drie wedstrijden van 20 minuten achter elkaar op een half veld.

Elk team is tijdens de reeks één keer gastheer voor de andere teams in de poule. De tegenstanders zullen regiogebonden worden geselecteerd, dus ver reizen is er niet bij. En gezelligheid en sportiviteit staan voorop! Wil je je inschrijven of meer informatie? Mail naar Marijn Aerns (maerns78@gmail.com), uiterlijk tot 20 januari 2014.

De speeldagen voor de Voorjaarsreeks 2014 zijn 28 maart, 4 april, 11 april en 25 april.

Team 35+ van FC Breukelen bestaat uit: Marijn Aerns, André Veenstra, Chris Vermeulen, Erwin van Dam, Jeroen van Elst, Guido Hentenaar, Dennis de Gier, Jan Schaar, Marco Van der Meer.

Team 45+: Hans Bijlenga, Jaap Verhees, John de Wit, Jan Bert Wissink, Jeffrey Pfoster, Hans Knoop, Johan Buls, Richard Wink.

Zoals gezegd, er kunnen nog meer liefhebbers bij. Stuur een mailtje naar Marijn.