D3 maakt indruk

Nadat we de eerste arbeidsintensieve trainingsweek achter de rug hadden, werd de druk toch wel hoog tegen de mannen van Waterwijk D11. Na de nieuwe instructie van de trainer werd er gezamenlijk omgekleed en was een strakke warming-up aangevoerd door de aanvoerder Rick Fietjé noodzakelijk om de koppies op scherp te zetten en de tegenstander serieus te nemen. De D3 ging voortvarend van start en dit leidde tot één van onze vele kansen. Vlak voor rust kwam de verdiende 1-0 op het scorebord. Tommy Ouwerkerk had een geweldige solo in gedachte en voerde dit subliem uit: 1-0 en tevens rust.

Na rust en de nodige aanwijzingen was de D3, met name op het middenveld, (wederom) de bovenliggende partij. Het was dus wachten op de 2-0. Pim Jongerius scoorde in bijzijn van zijn imposant gespierde vader. Waar andere de nodige kou trotseerden met warme kledij, was hij enthousiast toeschouwer in T-shirt! Daarna wederom kansen genoeg, Hidde Hassing was attent genoeg: 3-0. Met zijn meedogenloze inzet is dit zeer verdiend voor Hidde.

De wedstrijd werd vervolgens rustig uitgespeeld. Ondanks wat tegenspartelingen van Waterwijk was Ryan Poll solide in het doel en met name Melvin Kok (Kokkie) speelde een puike wedstrijd. Deze linksback maakt een weergaloze ontwikkeling door en speelt elke week beter, geen wonder dat hij Man of the Match is. Ook de tegenstander vond hem een topper en dat is meer dan verdiend voor zijn inzet gedurende het afgelopen half jaar. Jongens, we zijn echt op de goede weg!

Later deze middag heeft ons team nog een heerlijke afsluiter gehad bij Joyce van Gilst en haar man (hartelijk dank daarvoor). Een nieuw jaar met een nieuwe start, op weg naar een jaar waarin de ambities van de D3 hoog liggen; voorjaarskampioen worden in de 4de klasse!