Mark den Hartogh naar het EK?

Het Nederlands Politieteam van coach Jochem Twisker speelt op woensdag 29 januari zijn laatste kwalificatiewedstrijd voor het EK in Tsjechië (23 t/m 30 juni 2014). Eerder won de ploeg knap met 0-2 bij Noorwegen. Tegenstander de 29ste op het veld van s.v. Spakenburg is de ploeg van Ierland. Bij winst op de Ieren is Oranje geplaatst voor het EK.

Eén van de spelers in de selectie van het Nederlands politieteam is FC Breukelen-verdediger Mark den Hartogh . Het zou natuurlijk een geweldige ervaring zijn voor Mark als hij aan het EK in Tsjechië kan meedoen. De beslissende match tegen Ierland op Sportpark De Westmaat in Spakenburg begint op 29 januari om 19.30 uur, de toegang is gratis.

2014-01-17_nederlands_politieteam.jpg

Het Nederlands Politie-elftal, met staand links coach Jochem Twisker en met shirtnummer 5 Mark den Hartogh.

De selectie bestaat uit de spelers Frank Mol (Hollandia), Ken van der Aa (Steenwijk), Danny Scholte (Zuidvogels), Arjan de Zeeuw (ex-prof., o.a. Portsmouth en Wigan Athletic), Mark den Hartogh (FC Breukelen), Michael Lanting (Spakenburg), Roel Henriks (Juliana ’31), Stefan van Pierre (Legmeervogels), Pieter Koopman (De Zouaven), Alex de Bruijne (JOS Watergraafsmeer), Richard van Schooten (CSV Apeldoorn), Yuri Cornelisse (ex-prof., o.a. ADO Den Haag, FC Groningen), Lion Axwijk (OFC, ex-prof., o.a. RKC Waalwijk), Marco Miltenburg (Elinkwijk), Steven van Es (CSV Apeldoorn), Pieter IJzerman (WKE), Hatim el Abassi (EDO), Michel Boonstra (PKC’83), Bart Apotheker (ACV), Eelco Tigchelaar (Neptunus-Schiebroek) en Danny Been (Ajax).