90% inzet is niet genoeg voor D4

Als je drie punten haalt tegen s.c. Buitenboys D13, is het logisch dat je vol zelfvertrouwen aantreedt tegen s.c. Buitenboys D14. Maar al snel blijkt dat je met louter zelfvertrouwen geen punten scoort. Na een degelijk begin ebt de werklust weg en zetten de Buitenboys juist een tandje bij. Met 3-0 achter gaan we de rust in. In de tweede helft veren we nog even op als Abu een sprint trekt met de bal aan de voet en het eerste tegendoelpunt scoort.

Maar de wedstrijd kantelt niet en het wordt uiteindelijk zelfs 5-1. En dan is het terecht dat de mannen van D4 boos zijn. Op de tegenstander, op de scheidsrechter en hopelijk ook op zichzelf. Want als je zelf maar 90% inzet toont, blijft er automatisch 110% over voor de tegenstander. En dan heb je eigenlijk al verloren.