FC Breukelen 3 na 3-0 overwinning Herbstmeister

Na een weekend waarin FC Breukelen 3 vrij was, stond zaterdag de wedstrijd tegen Loosdrecht 3 op het programma. Sander (werk) en Bob (blessure) waren afwezig, veteraan Leo Augustin en Matthijs Schnell waren hun vervangers in de selectie van liefst 17 man. Doordat Sven en Danijel al in het tweede hadden gespeeld, begonnen zij op de bank. Patrick startte op doel. In de verdediging stonden Gerard, Rick, Emiel en Mick. Op het middenveld Matthijs, Luuk en Ward. De aanvallers waren Jesper, Marcel en Irvin.

In een eerste helft, waarin FC Breukelen zeer slordig en ongeconcentreerd begon, gebeurde eigenlijk vrij weinig. Loosdrecht hanteerde veelal de lange bal en het gewenste spel van FC Breukelen kwam niet uit de verf, ondanks een fanatieke coach in de persoon van Leo Augustin. Na een klein half uur kwam FC Breukelen in de wedstrijd en wist zijn eerste kans te creëren via Jesper, maar zijn schot werd vlak voor de doellijn tegengehouden. Na 35 minuten wist Ward met een droge schuiver de ban te breken en de 1-0 op het scorebord te zetten. Vijf minuten later was het Irvin die de score verdubbelde met een schot buitenkant rechts van net buiten het zestienmetergebied.

Het geloof van Loosdrecht was weg en zo’n tien minuten na rust was het Sven die de wedstrijd in het slot gooide door een penalty te benutten. In de slotfase was hierdoor nog ruimte om Leo Augustin te laten debuteren. De tijd die hij kreeg, speelde hij foutloos wat absoluut een compliment waard is. Aanstaande dinsdag staat de volgende wedstrijd op het programma, een uitwedstrijd bij Hertha om 20.00 uur. Volgende week zaterdag staat er een bekerwedstrijd tegen TOV 3 op het programma, aftrap 12.30 uur.

7 december 2013, FC Breukelen 3 - s.v. Loosdrecht 3, 3-0 (2-0)