F4 sluit najaar af in stijl

demeern.jpg
f4.jpg
Vandaag stond alweer de laatste wedstrijd van de eerste competitiehelft op het programma. Er werd afgereisd naar De Meern alwaar tegen de plaatselijke F7 om half tien afgetrapt diende te worden. Door het miezerige weer werd besloten om de spelers de warming-up in de kleedkamer te laten doen en het was leuk om de mannen de rek- en strekoefeningen voor het eerst te zien doen. Uiteindelijk moesten zij dan toch de miezerige regen in en er werd snel begonnen door ons zevental.

Zoals gewoonlijk waren de eerste kansen weer voor FC Breukelen, maar ondanks het uurtje later stond het vizier nog niet op scherp. Hoewel we dus de kansen hadden, werd het al snel duidelijk dat De Meern de sterkere ploeg was. De Meern liep na een aantal reddingen van Dano uit met een viertal doelpunten, voordat Romijn de eerste voor FC Breukelen aan liet tekenen. Doordat de thuisploeg er nog een scoorde, werd met een 5-1 achterstand gerust.

Met de aanwijzingen om toch nog meer te kunnen doen in deze wedstrijd, werd er begonnen aan de tweede helft. Ondanks de koude waar FC Breukelen het meeste last van bleek te hebben, werd er toch knap weerwerk gegeven. Uit pure onmacht, door de vele gebeurtenissen, zijn we gestopt met tellen, maar De Meern heeft er in ieder geval meer gescoord dan FC Breukelen en zij hebben dus gewonnen.

Het is jammer dat een wedstrijd zonder enige waarde zijn glans verliest doordat het belangrijkste, spelplezier en leren, uit het oog wordt verloren. Met deze wedstrijd is de najaarscompetitie voor de F4 afgesloten en kunnen de spelers zich richten op 2014, waar zij in een lagere klasse beter tot hun recht zullen komen. Gelukkig werd van onze kant in de kleedkamer nog een klein feestje gevierd door een het uitdelen van chips, spek en nog meer chips.