E2 knokt zich langs Victoria E5

In het druilerige weer vertrokken we met net zeven spelers richting Victoria. Na enkele wedstrijden tegen tweedejaars E’s waren de jongens van Victoria net als onze jongens eerstejaars. Om net na één uur trapte FC Breukelen af en begon iets afwachtend aan de wedstrijd. Het spel golfde op en neer en FC Breukelen wist de eerste kans te benutten: 0-1. Na een ongelukkig eigen doelpunt kwam Victoria langszij en werd het 1-1. Gelukkig lieten we onze koppies niet hangen en knokten we voor elke bal.

Na een mooie aanval stopte de keeper van Victoria de bal, maar liet hem weer los. Hier werd attent op gereageerd en dit leverde de 1-2 op. Net vóór rust kwam Victoria weer langszij: 2-2. Dat we geen wissels hadden, merkten we in de tweede helft behoorlijk. De jongens liepen hun longen uit het lijf en vochten voor elke bal. Het spel golfde op en neer en uit een mooie actie werd de 2-3 langs de keeper van Victoria geschoten. FC Breukelen wist via een afstandsschot ook de 2-4 binnen te schieten. De jongens waren leeg, maar bleven vechten voor elke bal. Het waren nog een paar spannende momenten vlak voor tijd, maar onze jongens hielden kranig stand. Een mooie overwinning. Het hele team had gevochten als leeuwen en was helemaal leeg. De meegereisde ouders hebben een mooie wedstrijd voorgeschoteld gekregen.