D3 biedt lang weerstand aan kampioen Argon D4

8.45 uur was de aanvangstijd van een vroege wedstrijd waarin ook nog eens de warming-up in het donker begon. Argon D4, de gedoodverfde kampioen, kwam op bezoek en dan moesten we het ook nog eens doen zonder keeper Ryan Poll die mocht meedoen met de D1. De eerste helft boden we prima tegenstand en kwamen nog op 1-1, maar helaas werd deze gelijkmaker afgekeurd en vlak vóór rust maakte Argon zelfs 2-0.

Na de rust hebben we bijzonder veel kansen gehad. Waar ze op de training in de kruising, achter hun standbeen in ieder geval de mooiste doelpunten maken, lukt het in de wedstrijddagen net niet. Uiteindelijk valt dan toch de 2-1, worden we langzaam sterker en krijgen we echt vijf 100% kansen. Dan is het uitermate sneu dat er 3-1 werd gemaakt door een eigen doelpunt. En toen knakte er wat in de ploeg. Gelukkig was het Tommy Ouwerkerk, die prima de keeper verving, en ons een grotere nederlaag bespaarde door echt puike reddingen. Geen twijfel over mogelijk dat hij vandaag de beste van de 22 voetballertjes was! Uiteraard feliciteren wij Argon D4 met het verdiende kampioenschap.