F1 hard onderuit in de beker

f1.jpg
tgooi.jpg
Afgelopen zaterdag moesten we voor de beker spelen tegen de F1 van ’t Gooi uit Hilversum. We gingen zeer voortvarend van start en uit een corner kopten we al zeer vroeg de 1-0 binnen. Daarna hadden we veel balverlies en lieten ’t Gooi terug in de wedstrijd komen en de gelijkmaker liet niet lang op zich wachten. Een hard schot uit de tweede lijn kon onze keeper eerst nog goed pareren, maar in tweede instantie was hij kansloos uit een inzet van dichtbij.

We probeerden wel gevaarlijk te worden, maar de eindpass was niet goed verzorgd en we konden zo ’t Gooi geen pijn doen. De tegenstander maakte daarentegen dankbaar gebruik van de ruimtes achter onze verdediging en speelde het zeer goed uit en liep uit naar een 1-4 ruststand.

De tweede helft deden we het beter door er korter op te zitten. We gaven minder kansen weg, maar konden niet voorkomen dat zij uitliepen naar 1-5. Daarna deden we wat terug door 2-5 te maken uit een goede aanval. Het slotakkoord was voor ’t Gooi door combinerend door onze verdediging 2-6 te scoren. Na de goede wedstrijden van de afgelopen weken staan we weer met beide beentjes op de grond. We hadden onze dag niet vandaag en dat kan gebeuren.

tgooi 002.jpg

Collin Flemming in de één tegen één met een speler van ’t Gooi.