Geflatteerde nederlaag F4 bij SVM F1

svm.jpg
f4.jpg
“Moet ik nog vroeger uit mijn bed dan wanneer ik naar school moet!” Dat was het eerste wat we te horen kregen tijdens het verzamelen voor de wedstrijd van vandaag. Tja, dat hebben de andere teams natuurlijk ook wanneer zij bij ons spelen. Maar toch was bijna iedereen op tijd en konden we vertrekken naar Maartensdijk voor de wedstrijd tegen SVM F1. Aangekomen bij SVM was het baden in luxe, een grote kleedkamer helemaal voor ons zelf en ook nog eens geen gesjouw met de tassen.

Nadat de opstelling was doorgenomen en de aanwijzingen gegeven, stonden we ruim op tijd op het veld, zodat we lekker warm konden worden. Even over negen werd er afgetrapt door de mannen en zoals de laatste weken al gebruikelijk is geven zij een heel nieuwe dimensie aan het fenomeen Breukels kwartiertje! Is dit bij de senioren het sein om nog even alles uit de kast te halen en de laatste aanzet te doen. Onze mannen maken er een dubbel Breukels 20 minuten van, zo fel gaan zij van start. Vol overgave wordt er met zijn allen gestreden voor elke bal en meter. Helaas gaat het dan ook weleens mis en na tien minuten bleek een uitval gepromoveerd te worden tot een voorsprong voor SVM. Kort daarna gevolgd door een verdubbeling van de score. FC Breukelen toonde veerkracht en uit de aanval die volgde werd zorgde Romijn voor de aansluitingstreffer na een mooie combinatie. Vlak vóór rust prikte SVM er nog eentje bij, zodat er gerust werd met een 3-1 achterstand.

Het wordt eentonig, maar toch moet het gezegd; complimenten tijdens de rust omdat iedereen zo zijn uiterste best deed. Wellicht hadden wij dit na moeten laten, want vlak na de rust werd direct het verschil op drie doelpunten gebracht. Er moest schijnbaar even gewend worden aan de gewijzigde opstelling, maar vlak na de goal volgde weer een prima aanval en Levi schoot na goed doorgaan de 4-2 binnen na een scrimmage voor het doel van SVM. De marge was weer binnen de perken en het hoger op de ranglijst staande SVM leek rijp om de dadendrang van de F4 te stillen. Helaas, waar zij twee wissels konden inbrengen en zo even op adem konden komen, moesten onze jongens van meet af aan doorgaan. Zoals dan ook blijkt, zijn het aantal meters wat ieder dan maakt te veel, je zag langzaam de krachten wegvloeien waar SVM dan ook handig gebruik van maakte.

Uiteindelijk stond er een geflatteerde 8-2 uitslag op het scorebord, maar het is nu eenmaal de uitslag die telt en niet wat had moeten zijn. Helaas maar ondanks alles weer een fantastische partij werklust laten zien en de combinaties worden steeds beter alsook het benutten van elkaars sterke punten. Volgende week wacht er weer een nieuwe uitdaging. want dan staat de wedstrijd tegen Elinkwijk op het programma. Deze heren hebben evenveel goals voor als wij tegen hebben. Echter met de vooruitgang en vechtlust die de laatste weken geboekt is. zal de huid wederom duur worden verkocht.