Derde elftal wint streekderby tegen OSM 2

De tweede derby stond op het programma van afgelopen zaterdag. Na s.v. De Vecht 2 kwam nu OSM'75 2 op bezoek. Ondanks dat zaterdag 3 voldoende spelers heeft als iedereen fit is, is het momenteel met zoveel blessures niet mogelijk om zonder gastspelers te spelen. Deze week speelden Anthony Molleman en Jurre Fledderus mee.

Na afloop van de wedstrijd was iedereen het over eens dit was de wedstrijd van de gemiste kansen. Vooral de eerste helft waren er legio kansen voor FC Breukelen, maar het bekende vizier stond niet op scherp. OSM kreeg een enkel klein kansje, maar achterin stond het goed bij FC Breukelen. Toch kwam de thuisploeg halverwege de eerste helft op voorsprong. Danijel veroverde de bal en speelde de snelle Irvin aan die vastberaden de bal achter de keeper schoot. Het publiek hoopte dat dit het begin van iets moois zou worden. Kansen waren er, zoals gezegd, genoeg, maar de keeper, de paal, de lat, naast en over stonden een grotere voorsprong in de weg. FC Breukelen bleef hard werken, maar de ruststand bleef 1-0.

Na de thee kroop OSM wat uit z’n schulp, begon een beetje vertrouwen te krijgen en rook een kans op de gelijkmaker omdat FC Breukelen weigerde het karwei af te maken. De Breukelse verdediging kwam aan het einde van de wedstrijd echt onder druk te staan. De wedstrijd golfde op en neer en de goal kon aan beide kanten vallen. Na een heel spannende slotfase floot de prima fluitende Rob Leushuis, na een hele sportieve wedstrijd, af (Rob, dank je wel!) en kon FC Breukelen de 3 punten aan hun totaal toevoegen. Na vijf wedstrijden staat FC Breukelen 3 aan kop met 13 punten. Volgende week staat de bekerwedstrijd uit tegen s.v. Hertha 3 op het programma.

Opstelling Sander, Mick, Sven, Rick, Gerard, Anthonie, Danijel, Jesper, Ward, Irvin en Philip. Wissels Michael, Jurre en Patrick. Geblesseerd Emiel, Marcel, Dominique en Bob. Afwezig Luuk.