D2 wint met grote cijfers van CSW D3

FC Breukelen D2 moest zaterdag aantreden tegen CSW D3. Na de onterechte nederlaag van de vorige week waren onze jongens er op gebrand om weer te winnen. Is het als supporter belangrijk om vanaf de eerste minuut aan het veld te staan? Zeker, want anders kun je een doelpunt missen. Dit overkwam een aantal supporters afgelopen zaterdag. Wouter had de 1-0 gemaakt. Een aantal supporters had deze goal dus gemist.

Na de 1-0 bleven onze jongens jagen op de bal. CSW kreeg niet de kans om in hun spel te komen. FC Breukelen kreeg voldoende kansen, maar het geluk voor de 2-0 zat even niet mee. Jim en Sten kregen samen een mooie kans om te scoren, maar beiden waren sneller dan de bal. Even later schoot Wouter de bal over het doel. Ook Lucas H. had geen geluk. Na een mooie combinatie door het midden schoot hij de bal tegen de paal. En stond de paal niet in de weg, dan was het wel de keeper van CSW. Uiteindelijk wist Rafael 2-0 te maken. Eerst gaf hij een mooie pass naar Ruben. De inzet van Ruben werd gekeerd door de keeper. De bal kwam weer voor de voeten van Rafael en met een mooi schot over de keeper heen wist hij te scoren. Vóór de rust werd er nog één keer gescoord. 3-0 was de ruststand.

Ook in de tweede helft werd er goed gevoetbald door onze jongens. Mooie combinaties, lekker vrij lopen en de vrije ruimte op het veld opzoeken. Ook werd er fanatiek gestoord, wat veel balbezit opleverde. De 4-0 kon dan ook niet uitblijven. Een mooie voorzet van Lucas H. werd afgeslagen en kwam voor de voeten van Wessel. Deze bedacht zich niet en schoot de bal achter de keeper tegen het net. CSW hielp mee om de 5-0 te maken. Een mooie pass van Jim kwam bij Nishewan. De voorzet van Nishewan ging via een speler van CSW het doel in.

Bij de 6-0 kregen onze jongens wederom een beetje hulp van CSW. Een corner van Jim werd door Nishewan op het doel gekopt en via een schouder van een speler van CSW verdween de bal in het doel. De 7-0 was een voorbeeld hoe mooi en snel een aanval kan zijn. Sten kreeg ter hoogte van de middencirkel op eigen helft de bal. Hij passte naar Jim. Vervolgens gaf Jim een mooie pass op Thomas. Thomas ging op snelheid aan de rechterkant richting achterlijn. Zijn voorzet werd keurig door Ruben afgerond. Uit een corner van Jim wist Nishewan de laatste treffer van deze wedstrijd te scoren: 8-0. Een mooi en goed resultaat.