FC Breukelen 3 boekt zakelijke overwinning bij s.v. Eemnes 3

Afgelopen zaterdag stond voor het derde elftal het vierde competitieduel op het programma. Het betrof een uitwedstrijd tegen s.v. Eemnes 3. Na een week, waarin slechts één keer getraind werd, was de ploeg gemotiveerd om deze wedstrijd naar een goed einde te brengen. Na een wat rommelige voorbereiding (Sven zat bij het tweede op de bank en was niet op tijd in Eemnes om te starten) moest er het één en ander omgezet worden.

Al snel bleek dat het een wedstrijd was met eenrichtingsverkeer. FC Breukelen domineerde de wedstrijd en speelde geduldig en verzorgd voetbal. Na 7 minuten was het Danijel die na goed druk zetten, een goede actie en een goede voorzet de bal bij Luuk bezorgde die simpel 0-1 kon intikken. Nog geen vijf minuten later was het 0-2. Het was Patrick die in de bal kwam, waardoor Danijel de diepte in kon lopen en een perfecte pass van Emiel over de uitgekomen doelman heen kon werken. Luttele minuten voor rust was het Irvin die 0-3 binnenschoot na een mooie actie. Dit was ook de ruststand.

Na de rust was het beeld hetzelfde en bleef FC Breukelen geduldig zoeken naar de vierde goal. Ook deze werd gemaakt door Irvin na een goede actie en dito voorzet van Ward. Dat was een mooie rentree voor Ward na zijn blessureleed van maar liefst twee maanden. Twintig minuten voor tijd deed Eemnes wat terug en zorgde voor 1-4. Het zoveelste slotakkoord dit seizoen voor een tegenstander van FC Breukelen 3. In een sportieve wedstrijd van beide kanten gaf de prima fluitende scheidsrechter met nog een minuut of acht te gaan de aanvoerder van Eemnes nog een rode kaart na een tackle van achteren. De wedstrijd eindigde in 1-4.

5 oktober 2013, s.v. Eemnes 3 - FC Breukelen 3, 1-4 (0-3)

0-1 Luuk

0-2 Danijel

0-3 Irvin

0-4 Irvin

1-4 Eemnes

Opstelling

Eerste Helft: Sander; Gerard, Rick, Ward, Mick; Luuk, Emiel (Irvin ‘38), Danijel; Jesper, Patrick (Sven ‘15) en Michael.

Tweede Helft: Sander; Gerard, Rick, Sven, Mick; Luuk, Ward (Dominique ‘55), Danijel; Jesper (Emiel ‘75) (Jesper ‘85), Irvin (Patrick ‘80) en Michael.