F4: na zonneschijn komt regen

Na de welkome winst van vorige week op OSM ’75 stond iedereen vol dadendrang op het veld. Kijkend naar de eerdere uitslagen kon er best wel wat te halen zijn en zo begonnen we vol goede moed aan de wedstrijd. Al snel bleek echter dat het totaal anders ging uitpakken en zo wist PVCV F4 na enkele minuten 1-0 te scoren met een stevige knal. Kansloos? Nee, tot zover niet. Het spel golfde snel op en neer en uit een van deze aanvallen liet Romijn met een mooi schot 1-1 aan tekenen.

Niets aan de hand tot nu toe, maar de tegenstander schrok wakker en schakelde een tandje bij. Tegen dit geweld bleek weinig opgewassen. Wij kunnen er nu een lang verhaal van maken, maar uiteindelijk was de ruststand 9-1.

In de rust werd nog geprobeerd om één en ander enigszins te repareren. Maar ja, soms is het niet anders en zijn de verschillen in een competitie groot. Met een keeperswissel en een aantal flinke pegels van de tegenstander werd uiteindelijk de eindstreep gehaald met een uitslag van 17-1. Iedereen bleek zelfs zoveel te hebben gegeven, dat slechts onze keeper Dano met de afsluitende penaltyserie wist te scoren.

Het positieve van de dag ligt in het feit dat iedereen toch keihard is blijven werken tot het eind van de wedstrijd. Daarnaast zul je mee moeten nemen dat “things can only get better” en gaan we op naar volgende week waar de thuiswedstrijd tegen v.v. Kockengen F1 om 8.45 uur op het programma staat.