En de D5M-tornado raast door ...

d5m.jpg

aurora.jpg
Deze week tegen de dames van Aurora D3M uit Werkhoven. Bijna compleet, helaas was Jenna ziek, maar Tessa was er weer, zodat samen met Donja het scorend vermogen in ieder geval weer aanwezig was. Er zijn er trouwens meer die kunnen scoren, zo hebben we de afgelopen weken gezien, dus dat zit wel goed. Hebben jullie trouwens Jenna afgelopen week gezien in de ArenA aan de hand van Mario Balotelli? Eigenlijk had zij voor de wedstrijd even flink op zijn tenen moeten gaan staan, maar goed. Ongetwijfeld een onvergetelijke ervaring voor Balotelli dat hij met ‘onze’ Jenna het stadion in mocht lopen.

Zaterdag dus begonnen met twee wissels, prachtig weer en gelukkig een prima scheidsrechter, zodat de teambegeleiding zich geheel kon richten op het vertoonde spel. En dat spel zag er weer prima verzorgd uit, al mag het soms nog wel een tikje feller. De dames hebben namelijk de neiging, bij een wat mindere tegenstander, een wat afwachtende houding aan te nemen. Het komt vanzelf wel, lijken zij te denken. En de laatste wedstrijden is dat ook wel zo, maar we krijgen vast wel sterkere tegenstanders en dan moeten we er ook staan.

Al met al wel een hele leuke pot, waarbij er door de verschillende dames een doelpunt werd meegepikt en wij uiteindelijk met een 9-1 winst van het veld stapten. Maar niet voordat de meiden de meegebrachte chips en limonade hadden genuttigd, ter ere van de verjaardag van Shariva. Nog van harte gefeliciteerd namens ons allen. Ik denk dat de opa van Shariva van de meiden wel elke week mag komen kijken, zie de foto. Over eten gesproken: de poffertjes staan voor 17 oktober na het trainen op het programma, na het trainen, dus zet dat maar vast in je agenda. Tot zover, tot volgende week.

Namens de T.S.D.5.M., Albert den Ouden.

2013-10-06_chips_en_limonade_d5m.jpg