Voorbeschouwing SVL 1 - FC Breukelen 1

svl_langbroek.jpg
fcbreukelen.jpg

21 september 2013 - periode 1, wedstrijd 3

Zaterdag 21 september speelt FC Breukelen 1 uit tegen SVL 1 in Langbroek. SVL is een echte Angstgegner voor FC Breukelen. Ieder jaar doet SVL mee voor een periode en nagenoeg ieder jaar eindigen ze in het linkerrijtje. Als FC Breukelen de punten nodig heeft, gooit SVL vaak roet in het eten. Op dit moment heeft ook SVL de punten hard nodig (men vergaarde één punt uit twee wedstrijden) om niet te ver achterop te raken. FC Breukelen 1 wil natuurlijk de lijn van de wedstrijd tegen v.v. Almkerk doortrekken en uitbouwen om bovenin mee te draaien.

Het zal een spannende strijd worden, waarbij FC Breukelen weet dat SVL nooit opgeeft en vooral tegen “die andere witte shirts” altijd extra gemotiveerd is. SVL heeft momenteel een mooi, nieuw sportcomplex met een kunstgrasveld. Qua accommodatie hebben zij dus ook een grote stap gemaakt. Wij van FC Breukelen hopen dat onze supporters weer in groten getale acte de présence geven. De wedstrijd in Langbroek staat onder leiding van de heer P. Henshuis.

Adres SVL

Sportterrein De Oranjehof

Marijkelaan 1

Langbroek

Route

  • A12 uit de richting Utrecht, naar Arnhem

  • Neem op de A12 afrit 21 Maarn/Doorn. Ga rechtsaf richting Doorn/Maarn (N227).

  • Rijd de Amersfoortseweg uit tot aan de verkeerslichten in Doorn en volg de borden Langbroek. Na ongeveer 3 km op de Doornseweg bent u in Langbroek.

  • Eerste weg rechts is de Marijkelaan. Het sportterrrein is aan de rechterkant.