Normaal Amsterdams Peil

uvv.jpg
f2.jpg
En dat is drie! Drie wedstrijden op rij zijn er gewonnen door F2. Twee competitiewedstrijden en één bekerduel. Een veelbelovende start van het nieuwe seizoen. En dat geeft de burger (trainer, coaches en ouders) en het hele dreamteam moed. De overwinning van afgelopen zaterdag bij UVV in Vleuten was een mooie. Of het nu 7-1, 8-1 of 9-1 is geworden, daarover verschilden de meningen; maar dat er gewonnen was door F2, stond als een paal boven water.

O ja, water. Gelukkig was het zaterdag droog. Dit in tegenstelling tot vorige week bij Hercules in Utrecht toen het pijpenstelen regende. Van de aftrap tot aan het eindsignaal waren de jongens bezig met watervoetbal. Het mocht de pret op het veld niet drukken. Gewonnen werd er. Met 12-4. De zwembandjes van de ouders aan de kant hielpen hen mee niet te verzuipen … Na de 1-0 overwinning in de beker voelde dit als een warme douche.

Afijn, winst dus. En lekker voetbal. Het team moet nog groeien, posities nog veroverd worden, techniek nog verbeterd, maar de klik is er. En dat is een heerlijke conclusie na drie wedstrijden. Het zelfvertrouwen van de voetballers is gestegen tot boven NAP. In ons waterrijk voetballandje pure winst. Laat Barcelona maar komen, zei verdediger Noah Reinders stoer. Om tegen te spelen? “Nee, om een handtekening te vragen aan Lionel Messi.” Dat is ook NAP.

2013-09-22_uvvf5_f2.jpg