F6 verliest bij Elinkwijk, maar geeft moed niet op

Zaterdag 14 september moesten we uit spelen tegen USV Elinkwijk F6 in Utrecht. Na de nederlaag van vorige week tegen Laren F4, waarin de jongens elkaar nog moesten leren kennen en elkaar nog moesten zoeken op het veld, gingen ze deze keer vol vertrouwen de wedstrijd tegemoet. Iedereen had er zin in. De start ging denderend. Bijna hadden ze een kans om te scoren. Helaas gingen de tegenstanders beter spelen en werd het in de eerste helft al gauw 4-0.

Na de rust gingen de jongens weer op hun allerbest van start. Ze kregen meer vertrouwen in elkaar, probeerden elkaar op te zoeken, maar helaas mocht het niet meer baten en werd de eindstand 10-0 voor de tegenstanders. Met dank aan de keepers van de eerste helft Jip (een schitterende duik) en de tweede helft Livian (super balvangst) werd de eindstand tot het minimum bespaard gebleven. Gelukkig gingen de jongens niet bij de pakken neer zitten en gaan ze vol moed de komende zaterdag er weer tegenaan!