F1 verslaat Victoria F2 met zeer ruime cijfers

Zaterdag speelden we thuis tegen Victoria F2, weer voor de beker. Het begin verliep stroef en we waren slordig in balbezit. In die fase was er nog sprake van een wedstrijd. Later werden we sterker en uit een mooi schot uit de tweede lijn scoorden we 1-0. Daarna dicteerden we het spel en haalden veel rendement uit de kansen. Zo liepen we vrij eenvoudig uit naar een 6-0 ruststand, waarvan een paar doelpunten uit het boekje waren. Door prima samenspel werd de vrije man gezocht en werden de kansen benut.

De tweede helft was een kopie van de eerste. Victoria kreeg nog twee goede kansen om tegen te scoren, maar dat lukte niet. Wij wisten, net als in de eerste helft, nog zes keer te scoren en een eindstand van 12-0 op het bord te zetten. Een goede overwinning met prima goals. Dit zijn lekkere duels om in vorm te komen en goed voor het zelfvertrouwen. Woensdag spelen we vriendschappelijk tegen FC Abcoude F1 dat uitkomt in de 1e klasse en dan treffen we een tegenstander van een ander kaliber en weten we ongeveer waar we staan.