F2 kampioen na spannende pot voetbal bij Victoria F3

FC Breukelen F2 stond na afgelopen zaterdag alleen bovenaan en bij winst of gelijkspel zou dit zo blijven. Bij verlies zou het gaan om het doelsaldo. Om alles in eigen hand te houden en niet afhankelijk te worden van het doelsaldo, moest er minimaal gelijk gespeeld worden tegen Victoria F3. Omdat de wedstrijd op een doordeweekse avond gespeeld zou worden, misten wij een paar spelers en moesten wij een beroep doen op de F1, van wie we Joost en Roan konden lenen en die graag mee wilden spelen (bedankt hiervoor).

Om 18.15 uur werd er afgetrapt en beide ploegen wilden winnen, dat was te zien. Er werd gevochten voor elke meter van het veld. FC Breukelen wist als eerste voor de keeper van Victoria te komen en de bal binnen te schieten: 0-1. Victoria liet het hier niet bij zitten en ging voor de gelijkmaker. Deze werd vlak voor de rust binnengeschoten en we gingen rusten met 1-1.

De tweede helft was in het begin een kopie van de eerste helft, al werd het verschil tussen de eerstejaars F van Victoria en tweedejaars F van FC Breukelen steeds meer zichtbaar. Onze F2 drong steeds weer aan en kreeg vele kansen. Een van de schoten kwam tegen de hand van een verdediger van Victoria en de scheidsrechter wees naar de stip: penalty. Deze werd hard ingeschoten en de stand was 1-2. FC Breukelen bleef doorgaan, Victoria kwam steeds minder in het verhaal voor en kans na kans werd benut. Dit zorgde ervoor dat de F2 kampioen werd door een 1-5 overwinning.

Een mooie afsluiting van een mooi seizoen met leuke pot voetbal voor zowel de beide ploegen, de trainers en de meegereisde supporters. Een prachtig resultaat. Jongens, nogmaals proficiat!

De jongens van de F2: kampioen.

De F2 met gastspelers Joost en Roan van de F1.