Spectaculair scoreverloop bij E3 tegen s.v. De Vecht E2

Hoe bijzonder kan een scoreverloop in een wedstrijd zijn? (Je hoeft hiervoor dus niet naar een Champions Legue-wedstrijd te kijken.) Afgelopen zaterdag maakten FC Breukelen E3 en de Vecht E2 er wel een heel bijzondere wedstrijd van. Het was een spannende wedstrijd. De Vecht kwam al snel in de wedstrijd op een 1-0 voorsprong. Daarna was onze E3 aan de beurt om te scoren. Dat deden ze vervolgens vier keer op een rij. Een mooie voorsprong die op dat moment gezien het spelbeeld ook terecht was. Dat de jongens van De Vecht E2 zich niet zo maar gewonnen gaven, bleek wel uit het feit dat ze in de eerste helft drie keer scoorden. De ruststand was 4-4.

Na de ranja ging De Vecht verder met scoren. Ze maakten er 4-5 van. Maar onze jongens lieten zich niet kisten en maakten er 5-5 van. We dachten dat we nu nog wel meer doelpunten zouden maken en dat De Vecht er genoeg had gemaakt. Helaas waren de jongens van De Vecht het hier niet mee eens. Ze scoorden in de tweede helft nog eens drie goals. 5-8 stond er op het scorebord en er waren nog maar vijf minuten te spelen. In een alles-of-nietspoging gingen onze jongens op jacht om doelpunten te maken. En het is ze gelukt. Binnen vijf minuten wisten we nog drie keer te scoren. Ongeloofelijk, maar waar. 8-8 was de eindstand van deze bijzondere wedstrijd.

Aboubakar was vandaag de meest scorende speler van de E3, maar daarnaast hebben ook Thomas, Mart gescoord. Tim, Tom, Thomas, Mart, Danny, Joost, Aboubakar, Richard en Sten, jullie hebben het vandaag goed gedaan. Julllie bleven ervoor gaan en gingen niet bij de pakken neerzitten toen we vijf minuten voor het einde nog met drie doelpunten achter stonden. Door jullie doorzettingsvermogen hebben jullie uiteindelijk een dikverdiende gelijkspel afgedwongen. Super!