E3 wint in spannende wedstrijd van CSW E4M

Woensdagavond. In een lekker zonnetje, maar wel een stevige wind moesten onze jongens aantreden tegen de meisjes van CSW. Het werd een spannende wedstrijd. Dat de meiden zich niet zomaar gewonnen zouden geven, werd al snel duidelijk. De eerste gedeelte van de eerste helft waren ze beter dan onze jongens. Ze waren feller in de duels en vaak in de aanval en ook verdedigend in een bovental. Het was dan ook terecht dat de meiden op een 1-0 voorsprong kwamen. Blijkbaar hadden onze jongens dit nodig, want na dit doelpunt gingen ze beter voetballen.

Er werden duels gewonnen en er werd ook beter samengespeeld. De 1-1 kon niet uitbleven. Na een prachtige combinatie tussen Thomas en Mart gaf eerstgenoemde een mooie voorzet op Aboubakar. Deze maakte met een mooi schot 1-1. Na deze gelijkmaker gingen we vrolijk door. Uit een corner van Joost kwam de bal voor de voeten van Tom. Hij kon de bal voor zijn goede voet leggen om de 1-2 te maken. Dit was tevens de ruststand.

Na de rust waren onze jongens net zo fanatiek als de laatste tien minuten van de eerste helft. We bleven fel voetballen en kregen ook wel kansen, maar de bal ging er niet in. Een keer ging de bal na een corner wel over de achterlijn tussen de doelpalen, maar helaas zag de scheidsrechter dit niet. En als hij het niet goedkeurt/toekent, is het dus geen doelpunt. Geleidelijk aan werden de meiden van CSW weer iets sterker en kregen ze ook kleine kansjes. Uit een corner wisten ze te scoren: 2-2.

Voor onze jongens een teken om er weer een schepje bovenop te doen. Met resultaat. Uit een corner van Thomas wist Aboubakar met een kopbal te scoren: 2-3 voor ons. De laatste vijf tot tien minuten werden heel spannend, maar met kunst- en vliegwerk wisten onze jongens de overwinning veilig te stellen. Tim, Danny, Richard, Tom, Sten, Aboubakar, Joost, Thomas, Mart, jullie hebben het vanavond goed gedaan.