F2 doet goede zaken tegen Victoria F3

Vandaag stond er een echte topper op het programma. Victoria F3 kwam op bezoek in Breukelen. Vanaf het begin werd er scherp gevoetbald en wist FC Breukelen op 1-0 te komen. Lang kon FC Breukelen niet van de voorsprong genieten, want uit het niets wist hun spits los te komen uit de verdediging en passeerde onze doelman: 1-1. FC Breukelen ging niet bij de pakken neerzitten en uit een mooi opgezette aanval kwam een strakke voorzet die door een speler van Victoria achter zijn eigen doelman geschoten werd: 2-1.

De F2 bleef aandringen en Victoria kon er af en toe uitkomen, maar als ze er uitkwamen, moest wel alle hens aan dek om de aanval af te slaan. Voor rust wisten onze jongens er nog één in te tikken en de ruststand was dan ook 3-1. Deze stand was nog geen zekerheid met het oog op de gevaarlijke stoten die Victoria uitdeelde in de eerste helft.

De tweede helft was het weer een leuke wedstrijd om te zien. Vanuit het niets schoot de spits van Victoria op het doel en dit schot ging hoog en onhoudbaar in de kruising en de 3-2 was een feit. Het was een geweldige wedstrijd. Het spel golfde op en neer en de jongens van Victoria werden keurig opgevangen door onze verdediging. FC Breukelen bleef aanvallen en wist via een corner de bal in het doel te koppen: 4-2.

Het elftal begon te groeien en het spel werd steeds beter. Een afstandschot in de kruising: 5-2. Een aanval door het midden werd beloond met de 6-2 en het passeren van de keeper leverde de einduitslag op van 7-2. Met nog één inhaalwedstrijd op het programma en een beter doelsaldo dan de nummer twee staan onze jongens fier aan kop.