D6M haalt uit in Huizen

huizen.jpg

De laatste wedstrijd van seizoen 2012/2013 uit tegen Huizen. Daar waar de D7M al kampioen is en uitgespeeld, moeten wij nog winnen om een plaatsje op te kunnen schuiven in het klassement. Vandaag missen we door vakanties Keshia in de verdediging en de dames Plasmeijer in de aanval. Nachten hebben Chris en ik wakker gelegen hoe dit op te lossen. Gelukkig hadden we Britt al bereid gevonden ons middenveld te komen versterken.

Onderweg naar Huizen in de auto hakten we de knoop door. Vorige week hadden we al gezien dat de meiden van Huizen niet al te aanvallend speelden en daar moesten we gebruik van maken. We besloten van de snelheid en inzet van Kim gebruik te maken en haar links in de verdediging op te stellen, Danielle op rechts en Jasmijn centraal achterin. Op het middenveld Britt, Laura en Lisa en Nikki in de spits.

Deze opstelling bleek een goede keuze. Er werd prima gecombineerd en vooral Britt werd verrassend makkelijk gevonden door de meiden. Zij strooide met mooie passes. Kim deed het prima in de verdediging die goed werd geleid door Jasmijn en Danielle speelde als altijd degelijk en bewust van haar verdedigende taken. Binnen 15 minuten stond er 0-4 op het scorebord door goals van Laura en Nikki.

Na deze vliegende start namen de dames iets gas terug, we speelden 8 tegen 8 dus geen wissels bij ons. Dit resulteerde in een knappe tegengoal van Huizen. Daarna waren onze meiden weer wakker en zette Britt, ondanks een overtreding en een fikse schaafwond, de 1-5 op het bord. Toen volgde nog een storm van mooie aanvallen met nog vijf doelpunten. Huizen kwam er bijna niet meer aan te pas, en kwamen ze wel in kansrijke positie, dan stond daar altijd nog ons slot op de deur Hellen. Eindstand 1-10.

Al met al een prima afsluiting van het seizoen, waarin wij door het verlies van DOB als derde zijn geëindigd. Nu deze week kijken hoe de indeling voor volgend seizoen wordt, wat we eind van het seizoen nog gaan doen aan training, oefenwedstrijden en misschien een leuke afsluiting? Houd je mail en de website in de gaten voor nieuws over al deze zaken. Namens Chris en mijzelf alvast bedankt voor een leuk seizoen!