FC Breukelen F7 kampioen!

Afgelopen zaterdag was het dan zover: FC Breukelen F7 tegen Olympia'25 F3. De wedstrijd die kon bepalen of de F7 kampioen zou worden! De spanning was voelbaar bij iedereen, we moesten in ieder geval gelijkspelen. Sommigen hadden er die nacht niet goed van geslapen, anderen waren meer hoorbaar aanwezig die ochtend, het was een hele last. Helaas moesten we het doen zonder Jack. We speelden op echt gras, het gras was een beetje nat. Volgens een van de trainers een ideaal speelveld omdat de bal dan lekker rolt. Anderen dachten dat de bal dan ook makkelijk door de handen van de keeper zou kunnen glippen.

De doemdenkers kregen gelijk. Na nog geen vijf minuten spelen scoorde de tegenstander 0-1. Gelukkig liet FC Breukelen het hoofd niet hangen en ging vol goede moed verder. De coach zorgde voor een goed positiespel en liet de verdediging niet verslappen. Na een geweldige uitbraak van Tim werd het na een lange sprint vanaf onze helft gelukkig 1-1.

De tweede helft was reuze spannend. Er waren kansen aan beide kanten, Abdullah en Thijs hadden twee prachtige kansen die helaas naast gingen. Er werd hard gewerkt, Thijs kwam de verdediging nog helpen met een mooie sliding, waardoor de bal naast ons doel werd weggewerkt. Tygo en Imre waren sterk in de verdediging, Hayder was de rots in de branding in het midden samen met Ryan en Walid. Joost zorgde dat het doel verder schoon bleef. De titel was binnen!

In de kantine kreeg iedereen na afloop een prachtige kampioensbeker! “We zijn de beste F7 van heel de wereld” klonk het! Van de tien gespeelde wedstrijden werd maar liefst acht keer gewonnen en twee keer gelijkgespeeld. Het team is super gegroeid. De trainers Theo, Anno en Bram werden samen met de coach Rikkert nog in de bloemetjes gezet. Al met al was het een heel feestelijke ochtend.