Dames D-teams op schot in competitieslot

zuidvogels.jpg
huizen.jpg

Zaterdag 4 mei FC Breukelen D6M krijgt Zuidvogels op bezoek en aansluitend de D7M de buren uit Huizen. Voor de D6M ligt de derde plaats nog binnen handbereik, voor de D7 het kampioenschap. Een spannende dag dus voor trainer Martien die speciaal van vakantie terugkwam (twee keer vijf kwartier rijden) met op de achterbank natuurlijk het nodige scorend vermogen. Hier kunnen velen nog een voorbeeld aan nemen.

De wedstrijd van de D6M begon wat later omdat de tegenstander wel via een heel bijzondere route naar Breukelen was afgereisd. Met de drie zusjes Plasmeijer in één team in de aanval en een verdediging met Danielle, Keshia en Jasmijn en daartussen Nikki en Laura en natuurlijk onze goalie Hellen was er voor de Zuidvogels geen houden aan. Er werd leuk gevoetbald en uiteindelijk stond er 7-0 als eindstand op het bord.

Intussen was Lara al naar haar eigen team verhuisd wat reeds was begonnen aan hun kampioenswedstrijd. Ook Nikki had het voetbalshirt verruild voor dat van een keeper en probeerde de nul te houden bij de D7M. Ook daar waren de gasten uit Huizen niet opgewassen tegen de strijdlust van de Breukelse dames. Door de vakantie waren er helaas wat dames van de D7 afwezig en werd er door de beide succes coaches Debby en Annemieke naar hartelust gewisseld. Zo kregen ook de meiden van de D6M een klein beetje een ‘kampioensgevoel’ zo tussen de kampioenen van de D7M.

Uiteindelijk bleef de teller op 10-0 steken en kon de champagne onder luid gejuich en getoeter worden ontkurkt. Daarna patat met een kroket in de kantine en het feest was compleet. Hulde aan de meiden van de D7M, hun beide coaches en niet te vergeten de trainer. Ik heb een aantal wedstrijden van de D7M gezien en er word meestal leuk en verzorgd voetbal gespeeld met veel inzet en vooral plezier. Ik zie dat ook bij de D6M; dat wordt nog wat als ze volgend seizoen misschien samen gaan ballen.

Nu eerst nog de laatste wedstrijd met de D6M tegen Huizen winnen en dan gaan we samen met de jeugdcommissie bekijken hoe het er voor volgend seizoen uit gaat zien. Op de foto, de kampioenen van de D7M met de leiders en trainer, aangevuld met spelers van de D6M.

4 mei 2013FC Breukelen D6M - Zuidvogels D9M 7-0

FC Breukelen D7M - Huizen D7M 10-0

d7m_kampioen.jpg

__Kampioen D7M met trainer Martien Plasmeijer en coaches Debby Hahury (l) en Annemieke de Langen. __