F4 geeft 2-0 voorsprong uit handen

Afgelopen zaterdag speelden we voor de competitie tegen Victoria F5. We zaten vanaf het begin goed in de wedstrijd en drukten Victoria ver terug op eigen helft. De eerste mogelijkheden dienden zich aan, maar nog zonder succes. Even later kwamen we dan toch verdiend op voorsprong na een schot uit de tweede lijn waar de keeper zich op verkeek. Daarna vergaten we om de voorsprong uit te bouwen en was een 1-0 ruststand een magere afspiegeling van de krachtsverhouding.

De tweede helft startten we voortvarend en uit de eerste beste aanval scoorden we 2-0 na een mooi afstandschot. Daarna waren we volledig de kluts kwijt en vergaten we te voetballen. Victoria profiteerde optimaal van de ruimtes die wij weggaven. Zo kwam Victoria ijzersterk terug en zette het een 2-0 achterstand om in een 2-4 overwinning. Jammer voor ons, maar complimenten aan de tegenstander.