Spelersraad in oprichting: de eerste stappen

fcbreukelen.jpg

Beste trainers en leiders van de A-, B-, C-junioren en D-pupillen, Laat ik mij even voorstellen. Ik ben Jay Kooiman. Ik heb bij FC Breukelen gevoetbald en loop nu mijn managementstage bij deze club. Voorzitter Jonathan Ramaker heeft mij het volgende gevraagd. Vanuit de Commissie Sportiviteit en Respect is het idee ontstaan om een spelersraad op te richten. In deze raad zitten de aanvoerders van elk team van de letters A t/m D.

Het doel van de spelersraad is om één keer per maand samen te komen en kwesties te bespreken die leven binnen de teams, waar we tegenaan lopen in of buiten het veld, of om andere uitdagingen met mogelijk oplossingen op tafel te leggen. Natuurlijk wil ik ook graag de positieve dingen vanuit de vereniging horen, zodat we een zo eerlijk mogelijk beeld krijgen hoe alles verloopt binnen de club.

Wat vraag ik aan jullie?

Zouden jullie de aanvoerder van je team willen vragen of hij/zij wil plaatsnemen in de spelersraad? Zo ja, mail dan zijn naam aan mij door. (Wil de aanvoeder niet, maar een andere speler wél, dan is dat ook prima.) Graag ontvang ik uiterlijk 15 april jullie mailbericht. Mijn mailadres staat onderaan.

De spelersraad zal, zoals gezegd, maandelijks bijeenkomen en het is fijn dat jij als trainer/leider daar ook bij aanwezig bent. Mijn taak is dat de besproken (verbeter)punten van de bijeenkomst bij het jeugdbestuur terechtkomen, zodat deze zo snel mogelijk worden behandeld en de uitkomsten weer terugkomen bij de spelersraad.

Voor vragen of opmerkingen, neem gerust contact met mij op. Nogmaals: mail mij s.v.p. vóór 15 april de naam van de aanvoerder/speler die wel in de spelersraad wil. Alvast hartelijk dank.

Met sportieve groet,

Jay Kooiman, 06-24910337, jaykooiman@hotmail.com