Nieuwe trainers eerste en tweede elftal FC Breukelen

130411_cor_ten_bosch.jpg
Het gerucht ging al lange tijd, maar deze week zijn Cor ten Bosch en FC Breukelen tot overeenstemming gekomen. Ten Bosch (61) wordt volgend seizoen trainer/coach van het eerste elftal van FC Breukelen. De Amsterdammer was al eerder trainer van FC Breukelen 1 in het seizoen 2007-2008 dat toen kampioen werd in de derde klasse. Na dat seizoen werd Ten Bosch hoofdtrainer bij AFC, waarmee hij in 2010 de titel in de zondaghoofdklasse pakte en promoveerde naar de topklasse. In februari van dit jaar werd bekend dat AFC en Ten Bosch geen nieuwe overeenkomst met elkaar aangaan voor volgend seizoen.

130411_cor_ten_bosch_tekent.jpg

Geflankeerd door verenigingsvoorzitter Jonathan Ramaker (links) en stichtingsvoorzitter Jürgen Reiprich zette Cor ten Bosch deze week zijn handtekening onder een eenjarig contract.

130411_marco_van_der_meer.jpg

Echte FC Breukelen-man Marco van der Meer wordt volgend seizoen trainer van het tweede elftal en volgt daarmee vertrekkend trainer/coach Roy Versluis op. Marco werd in 2010 met FC Breukelen 1 kampioen van de tweede klasse en dwong daarmee promotie af naar de eerste klasse waarin FC Breukelen 1 nu uitkomt. Van der Meer heeft zich de laatste jaren op diverse fronten binnen de club beziggehouden, variërend van het managen van het clubhuis, lid van de technische commissie en interim-coach. Marco hoopt vanuit het tweede elftal diverse jonge FC Breukelen-talenten klaar te stomen voor het eerste elftal.