FC Breukelen E3 speelt gelijk tegen koploper

wasmeer.png

Het is de jongens van de E3 in een mooie en goede wedstrijd gelukt om gelijk te spelen tegen de koploper, Wasmeer E4. Met een fantasieopstelling moesten we deze wedstrijd. Danny, Tom en Richard konden helaas om verschillende redenen niet meespelen. Dit betekende dat bijna alle achterspelers niet aanwezig waren. Mart en Aboubakar gingen achterin spelen en onze gastspeler Joost ging de aaanval versterken. Het werd een mooie wedstrijd, waarin beide tams kansen kregen op de score te openen.

Door het uitstekende keeperswerk van Tim en het goed verdedigen van iedereen wisten we lange tijd een tegendoelpunt te voorkomen. Uit een afgeslagen hoekschop van Wasmeer kwam de bal bij een speler van Wasmeer en hij schoot de bal in een rechte lijn het doel in. Onhoudbaar voor Tim. We gingen met een 1-0 achterstand rusten.

In de tweede helft gingen we op dezelfde wijze door, zoals we de eerste helft geëindigd waren. Fanatiek aanvallen en met z’n allen ook flink storen/verdedigen om de bal zo snel mogelijk weer te veroveren. Dit ging supergoed. Het kon dan ook niet anders of we moesten een keer gaan scoren. En dat gebeurde ook. Aboubakar kreeg de bal op het middenveld. Hij ging met de bal op het doel af en schoot vanaf een meter of vijftien op het doel. De bal dreigde gepakt te worden door de keeper, maar daar was gastspeler Joost het niet mee eens. Hij veranderde de bal met een mooie trap van richting, waardoor de bal tegen het net aan kwam. De dikverdiende 1-1 stond op het scorebord.

Door deze goal kregen we het gevoel dat er meer in zat. We bleven strijden voor elke bal en we kregen ook nog wel kansjes. Wasmeer bleef echter ook wel gevaarlijk met snelle tegenaanvallen. Gescoord werd er niet meer. Al met al een terechte uitslag. Tim, je hebt een uitstekende wedstrijd gekeept en je uittrappen waren ook allemaal goed (op een of twee na). Sten, Mart, Aboubakar, Joost, Thomas en (gastspeler) Joost, jullie hebben het supergoed gedaan. Er werd goed geprobeerd om samen te spelen, er werd prima verdedigd en gestoord om de bal te veroveren (het laatste met heel veel succes) en jullie hielpen elkaar zowel in de aanval als in de verdediging.