Bij F2 valt alles op zijn plaats tegen Argon F2

Vanmorgen stond voor de F2 de wedstrijd tegen Argon F2 op het programma. We hadden al twee keer tegen dit team gespeeld en wisten wat ons te wachten stond. De bekerwedstrijd werd in de laatste minuut verloren en ook in de najaarscompetitie werd er met 3-1 verloren. In de eerste paar minuten vanmorgen zette Argon druk en moest de F2 alle zeilen bijzetten, maar vanuit een counter werd de 1-0 voorsprong binnengeschoten. Een tweede counter zorgde voor 2-0, waarna FC Breukelen steeds sterker werd en 3-0 scoorde.

Door de drie vroege goals kwam FC Breukelen goed in het spel en kwam Argon steeds minder aan de bal. Bij FC Breukelen lukte vandaag alles, passes kwamen aan en de verdediging wist de bal tijdig van de tegenstander af te pakken. Net vóór rust kreeg Argon nog een goede kans en wist die te verzilveren. De ruststand was dan ook 3-1.

De tweede helft ging de F2 door met waar ze gebleven was en iedereen stond geconcentreerd te spelen. Uit het niets werd er uit de draai de bal ingeschoten en stonden we met 4-1 voor. De wedstrijd was nu gespeeld. De laatste tien minuten gaf FC Breukelen niets meer weg en kon het de score verder uitbreiden naar 5-1 en de uiteindelijke eindstand 6-1. Anas, Youp, Michael, Daniel, Tabe, Maxim, Jelle en Colin, jullie hebben zeer goed gespeeld. Super!