Moedig spelende F4 verliest nipt

Zaterdag gingen we net als vorige week naar Hilversum. Dit keer om het op te nemen tegen Altius F2. Er stond een straffe wind die dwars op het veld stond en voor beide ploegen het spel moeilijk maakte. De eerste helft ontwikkelde zich in een gelijkopgaande strijd, maar door de wind was het moeilijk om door middel van combinaties erdoorheen te komen. Verdedigend stond het als een huis en gaven we niks weg. Gaandeweg werden we sterker en trokken we het spel naar ons toe. Dit resulteerde in goede mogelijkheden, maar telkens stond de Altius-keeper op de goede plaats. De mooiste gelegenheid kregen we vlak voor rust, maar onze inzet ging net naast. Zo gingen we rusten met een 0-0 tussenstand.

De tweede helft gingen we door waar we de eerste helft mee eindigden: druk zetten naar voren en op jacht naar het openingsdoelpunt. Altius werd door ons spel gedwongen om soms vijf man achter te houden, waardoor de ruimtes klein waren en het voor ons moeilijk was om er doorheen te voetballen. Een verdwaalde bal die door de wind bleef hangen bood Altius de enige kans van de wedstrijd. De speler van Altius bedacht zich geen seconde en schoot genadeloos raak en liet onze keeper kansloos achter: 1-0. Dit was zeer tegen de verhoudingen in. We lieten het er echter niet bij zitten op jacht naar de gelijkmaker. We waren er ook verschillende malen zeer dichtbij, maar hun keeper keepte een berenwedstrijd en ontpopte zich als hun beste speler en dat zegt genoeg over de krachtsverhouding in de tweede helft. Het beetje geluk wat je ook moet hebben, ontbrak vandaag en je krijgt niet altijd wat je verdient. Zo verloren we nipt met 1-0, maar met opgeheven hoofd.