A1 hartverwarmend in vrieskou

altius.jpg

Afgelopen zaterdag stond voor de A1 de belangrijke uitwedstrijd tegen het altijd lastige Altius A1 op de rol. Onze vrienden uit Hilversum zijn samen het CSW de belangrijkste kandidaten voor de titel. Bij winst op Altius zou ook onze A1 zich in de titelstrijd mengen. Ondanks dat het zo koud was dat zelfs een ijsbeer de rillingen krijgt, waren er een veel supporters aanwezig. Wie het waren, weet ik niet, want ze gingen schuil achter sjaal, muts en alles wat verder maar voor bescherming tegen de snijdende wind zorgde.

De spelers hadden veel minder last van de kou en legden een spannende partij op de mat. Vóór de rust scoorde Junior twee keer voor FC Breukelen. Altius stelde daar maar weinig tegenover. De meestal sterk spelende Hilversummers hadden duidelijk hun dag niet. Keeper Nick kreeg sporadisch wat te doen. Bij de rust stond er daarom een 2-0 voorsprong op het bord.

Na de thee ging FC Breukelen rustig door met goed spelen en scoren. De ploeg kwam geen moment in gevaar en via Bob (2x), Tobias en Hans liep de ploeg uit naar 0-6. Toen de uitstekend leidende scheidsrechter (mag ook gezegd worden) afblies, gingen de spelers in opperbeste stemming richting warme douche. Toen ook de ouders door het Leger des Heils middels erwtensoep en dekens weer bij hun positieven gebracht waren, keerde iedereen tevreden huiswaarts.

Uw verslaggever heeft al veel wedstrijden tegen Altius meegemaakt, maar nog nooit won FC Breukelen met zoveel overmacht. Een groot compliment aan de gehele ploeg is daarom op zijn plaats. Wanneer de ploeg deze vorm weet vast te houden, kunnen er dit seizoen nog mooie dingen gebeuren.

Foto’s: Nico van Stroe.

dsc07213.jpg
dsc07239.jpg
dsc07256.jpg
dsc07280.jpg
dsc07298.jpg
dsc07330.jpg
dsc07348.jpg
dsc07358.jpg