F2 laat op stoom in winterse omstandigheden

In een winters decor moesten de jongens van de F2 aantreden tegen de F1 van DOB. De start was niet goed. Ballen kwamen niet aan, passes waren slordig en men was totaal niet scherp. Dit in combinatie met het gladde veld zorgde voor een rommelige eerste helft. DOB profiteerde van dit geklungel en scoorde al vroeg 0-1. Halverwege de eerste helft wisten ze ook 0-2 binnen te tikken en leek de wedstrijd gespeeld. De tweede helft startten onze jongens beter. Het spel begon te lopen en het lukte ze om druk te zetten.

Al snel zorgde een goede aanval met leuk overspel voor de aansluitingstreffer 1-2. De jongens geloofden er weer in en gingen door. Via een afstandsschot werd de gelijkmaker binnengeschoten. Vervolgens werd uit een hoekschop knap de 3-2 binnengekopt. Vlak voor tijd kreeg FC Breukelen een vrije trap op een meter of twintig van het doel. Deze werd ineens genomen en bracht de eindstand op 4-2. Een leuke wedstrijd in winterse omstandigheden.