Helden van F5 beginnen competitie goed!

sgraveland.jpg

In de mooie, nieuwe tenues begonnen de jongens afgelopen zaterdag aan hun eerste wedstrijd in de vernieuwde competitie en omdat we een klasse hoger zijn ingedeeld, was het voor iedereen spannend. De tegenstander, ’s-Graveland F6, kenden wij nog vanuit de vorige klasse en we hadden de laatste wedstrijd met 4-1 verloren. Uiteraard hadden we toen al het gevoel dat er meer inzat, maar het kwam er destijds niet uit. Tijd voor sportieve wraak was het devies en de jongens begonnen meteen sterk.

Nadat we al een paar echte kansen hadden gemist en ook ’s-Graveland een keer gevaarlijk op de paal schoot, was het uiteindelijk een eigen doelpunt van de bezoekers dat ervoor zorgde dat wij op voorsprong kwamen. Daarna hebben we door zeer fanatiek spel de tegenstander een kansloze wedstrijd bezorgd. Door twee goals van Sacha en één van Gijs liepen we uit tot 4-0. Onze verdedigers Noah en Guus en onze keeper Omar zorgden ervoor dat ’s-Graveland geen kansen meer kreeg. De inzet waarmee echt alle jongens speelden, was prachtig om te zien en belooft veel goeds voor de rest van het jaar.

Zaterdag moeten we thuis voor de beker tegen s.v. Hertha F4 uit Vinkeveen en als de mannen met precies dezelfde instelling spelen, komt het allemaal goed! Dus een diepe buiging en dank voor de galavoorstelling, Omar, Guus, Noah, Gijs, Tristan, Sacha, Thieu & Bouke! De trotse coaches.