Drietal tekent bij

fcbreukelen.jpg

Roy Schaap, Djuric Winklaar en Mark den Hartogh spelen ook volgend seizoen bij FC Breukelen.

Mark den Hartogh (27) kwam dit seizoen over van VVA'71 en heeft daarvoor onder meer bij FC Lienden en Theole gespeeld. De linkspoot is een vaste waarde in de verdediging van het eerste elftal. Vorig jaar promoveerde de beroepsmilitair al met VVA’71 naar de hoofdklasse en hoopt dat dit seizoen met FC Breukelen te kunnen herhalen.

FC Breukelen kan ook volgend seizoen een beroep doen op Djuric Winklaar (31). De op Curacao geboren linkspoot meldde zich aan het begin van vorig seizoen spontaan aan bij FC Breukelen en was tot aan zijn zware blessure in oktober 2012 een vaste waarde voor ons eerste elftal. Djuric is één van de meest ervaren spelers uit de selectie. Eerder kwam hij uit voor onder meer de jeugd van SC Heerenveen en in de eerste divisie voor AGOVV Apeldoorn.

De 23-jarige Roy Schaap heeft het ook zeer naar zijn zin bij FC Breukelen. Roy werd dit seizoen aanvoerder van het eerste elftal. Sinds de blessure van Djuric Winklaar heeft hij zijn positie van centrale verdediger verruild voor die van controlerende middenvelder. Ook Roy wist in het verleden met DOVO al eens van de eerste klasse naar de hoofdklasse te promoveren.

2012-04-02_markdenhartogh.jpg
winklaar, djuric.jpg
120612_roy_schaap.jpg

Mark den Hartogh, Djuric Winklaar en Roy Schaap tekenden een seizoen bij.