Doelpuntrijk en nuttig oefenduel op Zoudenbalch

FC Breukelen kon gisterenavond wederom gebruikmaken van het schoongemaakte kunstgrasveld op sportpark Zoudenbalch. In een doelpuntrijke wedstrijd tegen u.s.v. Hercules 1, waarin FC Breukelen in de eerste helft het meest trefzeker was met een 4-0 voorsprong na 38 minuten, werd de eindstand 4-4. Tweemaal Daniël Kops, één keer Jacky Castelijns en één keer Roy Schaap vanuit een strafschop waren verantwoordelijk voor de doelpunten. De tweede helft geloofde de Breukelenaren het wel en werden ze bij vlagen weggespeeld door een feller Hercules dat deze avond dus ook vier keer scoorde. Conclusie: een nuttige oefenpot voor beide partijen.

Het tweede elftal van FC Breukelen oefende onder dezelfde omstandigheden tegen u.s.v. Hercules 2 en won met 3-1. Gezien de weersomstandigheden is het zeer onzeker dat de bekerwedstrijd van FC Breukelen 1 tegen topklasser s.v. Spakenburg 1 op dinsdag 29 januari doorgang kan vinden.

22 januari 2013, FC Breukelen 1 - u.s.v. Hercules 1 4-4 (4-1) (oefenwedstrijd)

Doelpunten FC Breukelen: Daniël Kops (2), Jacky Castelijns, Roy Schaap (p.).