F4 boekt ruime zege op v.v. Maarssen F5

Afgelopen zaterdag gingen we op bezoek in Maarssen om te spelen tegen de F5 van v.v. Maarssen. Na de zware tegenstand van vorige week was dit weer een tegenstander van een ander kaliber. We namen snel het initiatief en drukte Maarssen ver terug op hun helft. Zij hielden veel man achter de bal waardoor de ruimtes weer klein waren. Toch duurde het niet lang voordat we op een 0-1 voorsprong kwamen. Daarna waren we niet scherp en attent genoeg en kon het gebeuren dat Maarssen op gelijke hoogte kwam: 1-1. Nu dachten zij dat er wat te halen vielen en verlieten hun defensieve stellingen.

Door die ruimtes die daardoor ontstonden en in de omschakeling konden we eenvoudig tot de rust uitlopen naar een 1-4 voorsprong. Na de rust veranderde het spelbeeld en speelden we steeds op hun helft. Maarssen kwam er niet meer uit. Het doelgebied van hun leek nu wel een schiettent. Het was aan de keeper te danken dat de dubbelen cijfers niet werd bereikt. Toch moest hij nog vier keer de bal uit het net vissen en vijf minuten voor tijd kamen we op een 1-8 voorsprong. Maarssen deed nog wat terug en bepaalde de eindstand op 2-8.