Verdiende overwinning E3 in Loosdrecht

loosdrecht.jpg

De tweede overwinning voor de E3 is binnen. Loosdrecht E2 werd met 4-0 verslagen. Een verdiende overwinning. Om 9 uur mochten onze jongens van de E3 hun wedstrijd beginnen tegen de E2 van Loosdrecht. Het begin van de wedstrijd was een beetje moeizaam. We waren nog niet helemaal wakker. Loosdrecht begon wel goed aan de wedstrijd. Tot echte kansen kwam het niet voor Loosdrecht. In een van de eerste aanvallen wist Tom met een hard schot te scoren: 0-1. Na deze treffer begonnen onze jongens beter te spelen. Er werden duels gewonnen, er werd goed samengespeeld en er werd gescoord. Uit een vrije trap wist Aboubakar met een goed hard en strak schot 0-2 te scoren.

Ook na deze treffer bleven onze jongens allemaal fanatiek. Hierdoor kwam Loosdrecht niet echt in hun spel. Een schot van Tom werd prachtig gered, maar niet door de keeper. Een speler van Loosdrecht wilde even voor keeper spelen. De scheidsrechter gaf terecht een strafschop aan ons. Tom mocht deze nemen en hij schoot hard en hoog de bal in het doel: 0-3. Na deze treffer werd Loosdrecht wel wat gevaarlijker en ontstonden er soms spannende momenten voor ons doel. Door goed keeperswerk van Tim en verdedigend werk van Danny, Tom, Richard en Sten wisten we te voorkomen dat Loosdrecht tot scoren kwam. De ruststand was 0-3.

Na de rust bleven onze jongens goed voetballen. We kregen goede kansen, maar de paal en de lat stonden vaak in de weg. Een mooie pass van Richard op Thomas en Thomas schoot de bal meteen op het doel, maar de bal ging helaas langs de verkeerde kant van de paal. Toch wisten we in de tweede helft nog een keer te scoren. Een pass van Sten op Joost werd door Joost mooi voorgezet. Uit deze voorzet wist Mart op een mooie manier te scoren met de buitenkant van de voet en onhoudbaar voor de keeper. 0-4. Dit was ook de eindstand.

Een dik verdiende overwinning. Er werd goed samengespeeld, waardoor er mooie aanvallen ontstonden. Maar wat eigenlijk nog belangrijker is, was dat IEDEREEN goed meedeed met aanvallen en verdedigen. Hierdoor kreeg de tegenstander geen tijd om rustig over te spelen en hadden wij veel sneller de bal weer. Volgende week mogen we tegen s.v. De Vecht E3. Als we op dezelfde manier voetballen, hebben we kansen tegen deze ploeg.