FC Breukelen E3 speelt laatste bekerwedstrijd gelijk tegen CSW E4M

In de bekercompetitie is het onze jongens gelukt om een punt binnen te halen. Na twee verloren wedstrijden stond de wedstrijd tegen CSW E4M op het programma. In de competitie hadden we thuis met 10-3 gewonnen. Dus moest het mogelijk zijn om deze wedstrijd winnend af te sluiten. Helaas dachten de meiden van CSW hier anders over. We begonnen goed aan de wedstrijd en we kregen ook wel kansen om te scoren. Jammergenoeg konden Mart, Joost, Aboubakar en Thomas de leuke combinaties niet belonen met een doelpunt. Het wordt een beetje eentonig, maar de kansen werden niet benut of de keeper stond goed in de weg.

Toch wisten we wel op voorsprong te komen. Richard veroverde de bal op het middenveld en wist met een mooie pass Thomas te bereiken. Met een mooi schot wist Thomas de keepster te passeren. Na deze 1-0 bleven we goed doorgaan en kregen we leuke kansen. CSW kreeg in de eerste helft niet veel grote kansen. Door goed verdedigend werk van Danny, Richard,Tom en Sten wisten we redelijk eenvoudig de nul achterin te houden. Tot het moment dat een van de meiden vlak voor de achterlijn de bal kreeg en deze hard en hoog over de goedkeepende Tim heen schoot. Totaal onverwachts stond het 1-1. Dit was ook de ruststand.

De tweede helft werden de meiden van CSW fanatieker en feller. Wij kregen hierdoor nog wel wat kansjes, maar veel minder dan de eerste helft. Ondanks dat we minder goed speelden kwamen we toch op een 2-1 voorsprong. Aboubakar schoot op doel. De keepster kon de bal niet vast pakken en Danny was er heel snel bij om de bal in het doel te tikken. De tegenstander deed er nog een schepje bovenop. Uit een van de vele hoekschoppen die ze kregen, wisten ze 2-2 te scoren. We probeerden nog wel uit alle macht de winnende treffer te maken, maar het zat er helaas niet in.