Weer monsterscore F4, nu OSM'75 F5 slachtoffer

Afgelopen zaterdag hadden we de uitwedstrijd tegen OSM'75 F5 uit Maarssen. Het veld waarop wij speelden, had een kleinere afmeting dan normaal. Het spel speelde zich af op een kleine ruimte met als voordeel dat de afstand naar het vijandelijke doel ook kleiner was en bood mogelijkheden om een grote uitslag neer te zetten.

Vanaf het begin hadden wij het initiatief en al gauw werd duidelijk dat het krachtsverschil veel te groot was. Wat wij beter deden dan vorige week, is dat wij beter het balletje lieten rondgaan en de vrije man zochten. Dat resulteerde na een minuut of tien spelen in een voorsprong van 0-3. Daarna werd de voorsprong snel vergroot naar een 0-8 ruststand. Onze tegenstander Kreeg niet de gelegenheid om maar aan een aanval te denken en onze keeper had wel een snipperdag kunnen nemen. De tweede helft gingen we op dezelfde voet verder en met goed combinatievoetbal werd het doel van OSM'75 weer opgezocht. Er zaten mooie aanvallen bij over twee drie schijven, waarbij dit keer de afronding niet ontbrak. En zo liep de score snel op naar 0-14. Daarna scoorde OSM'75 een tegendoelpunt en redde zo de eer. Het slotakkoord was voor ons en zo brachten we de eindstand op 1-16.