E3 wint met 4-1 van s.v. Argon E4

argon.jpg

Het is de E3 gelukt op vandaag de tweede wedstrijd van het seizoen te winnen. Het werd 4-1. We begonnen goed aan de wedstrijd en kregen ook snel al enkele kansjes, maar geluk en goed keeperswerk van de doelman van Argon stonden ons in de weg. Gelukkig kwamen we op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Sten. Joost wilde op doel schieten, maar raakte de bal niet helemaal goed. De bal kwam voor de voeten van Sten en met een strak schot maakte hij er 1-0 van. We waren nog aan het nagenieten van onze voorsprong toen Argon wist te scoren: 1-1.

Na deze 1-1 golfde het spel op en neer. Wij kregen nog een paar mooie kansen, maar er vielen helaas geen doelpunten. Een schot raakte de lat en een mooie voorzet van Aboubakar kon net niet worden afgerond. Ook Argon kreeg een paar goede mogelijkheden. Door goed keeperswerk van Tim en goed verdedigend werk van Richard, Tom en Danny (en ook wat geluk) lukte het Argon ook niet om te scoren. De ruststand was 1-1.

Na de rust gingen we nog beter voetballen. We waren wat feller en fanatieker om de bal te veroveren. Aboubakar wist op het middenveld de bal te veroveren en passeerde daarna een aantal verdedigers van Argon. Met een hard schot schoot hij de bal in het doel: 2-1 voor ons. Ook na de 2-0 bleven we fanatiek storen en goed voetballen. Tom kreeg door goed te storen de bal en kon in een sprint naar het doel toe. Met een hard schot maakte hij 3-1. De 4-1 kwam uit een mooie aanval. Sten kreeg de bal via een mooie pass van Joost. Hij liep naar de achterlijn en gaf een strakke voorzet. Mart wist uit deze voorzet 4-1 te scoren. Een mooie uitslag en een mooie wedstrijd, waarin goed samengespeeld werd met mooie doelpunten.