B2 verliest onverdiend van koploper s.v. 's-Graveland B1

’s-Graveland B1 was al zes wedstrijden ongeslagen en stond bovenaan in de competitie. We wisten dat het niet makkelijk zou worden, maar we waren hierdoor wel extra gemotiveerd. Het was koud en grijs op deze vroege zaterdagmiddag en na een goede warming-up begonnen we op het kunstgras aan deze toch wel spannende wedstrijd. Het begon verrassend goed en veelbelovend. We speelden zelfs opvallend beter dan ’s-Graveland. Er werd goed overgespeeld en samengewerkt met uiteindelijk de verdiende voorsprong van 1-0 aan het einde van de eerste helft.

Een kopbal van Joery belandde via een been van de tegenstander in het doel. Maar de gedachte dat we met 1-0 de rust in zouden gaan, ging snel daarna in rook op. Na een volgens velen onterecht gegeven corner wist de tegenstander de stand op 1-1 te brengen. Overigens nog steeds een prima resultaat met de beste kansen voor ons.

In de tweede helft werd de wedstrijd helaas wat grimmiger. Er werd regelmatig door beide teams geprotesteerd tegen beslissingen van de scheidsrechter, wat tot gevolg had dat van beide teams spelers van het veld werden gestuurd om even af te koelen. ’s-Graveland kwam op een 2-1 voorsprong en uiteindelijk zelfs met 3-1 door een doelpunt dat heel wat commotie teweegbracht. De B2 vond dat door een overtreding dit doelpunt afgekeurd moest worden, de scheidsrechter besloot echter anders. Er valt de B2 in ieder geval helemaal niets te verwijten. Aan hun spel en inzet heeft het vandaag zeker niet gelegen.

Alle ogen zijn nu gericht op de volgende wedstrijd, volgende week om 15.00 uur uit tegen s.v. Laren'99 B2 voor de beker. In deze competitie staan wij nog steeds bovenaan.