UVV F1 met veel geluk langs FC Breukelen F1

uvv.jpg
Vorige week werd er bij Kampong helaas verloren met 7-0 wat geheel niet nodig was en waar het, gezien de wedstrijd en het spel van de jongens, ook een andere uitslag hadden kunnen zijn. De uitslag gaf niet direct de verhoudingen in het veld weer, maar dan moet je ze nog wel maken natuurlijk … Desalniettemin vertrokken de kinderen gisteren vol goede moed en in alle vroegte om aan te treden bij UVV. Om 08.30 uur ging de wedstrijd van start en helaas kwamen we al vrij vlot 1-0 achter. Uit een aanval van FC Breukelen kwam een tegendoelpunt van de voet van Job. Deze schoof de bal mooi in de hoek van de tegenstander. Zo bleef het tot aan de rust.

Na de rust kon de gelijke stand worden omgezet in een voorsprong door een prachtig doelpunt van Joost. Hij schoot van afstand de bal zeer mooi in het net. Op dat moment waren ze nog steeds zeer goed aan het voetballen. De jongens kwamen daarna, helaas, doordat ze wat inzakten, op 2-2 te staan. Het spelen ging steeds minder goed. De concentratie raakte zoek en werd er steeds iets lakser gespeeld. Vervolgens kwam Jesper op de grond terecht en bleef liggen. De scheids liet echter gewoon doorspelen en zeker een seconde of tien later schoof de bal langs de getroffen Jesper het doel in. De jongens hadden, net als wij, verwacht dat het spel stil gelegd zou worden en hadden nog het idee dat het doelpunt niet telde, maar de scheidsrechter besliste anders en daarmee kwam de tegenpartij weer op een doelpuntje voorsprong.

Keeper Gijs en anderen lieten de koppies hangen en het voetbal verdween uit het spel. Er werd niet meer gevochten en je moet het toch echt met z’n allen doen tot het eindsignaal wil je winnen. Toen er ook nog een corner gegeven werd waar het een overduidelijke áchterbal was, snapten sommige jongens de scheidsrechter niet meer. Snel na die corner kwam UVV tot scoren, maar gelukkig was daarna Job met ook een prachtig doelpunt om de achterstand nog iets te verkleinen. Echter, de tijd begon te dringen en met nog wat tijd op de klok floot de scheidsrechter af en was de einduitslag 4-3. Helaas, niets meer aan te doen. Volgende week moeten we tegen Zwaluwen Utrecht 1911 F1. Zij staan nog steeds ongeslagen strak bovenaan, dus dat wordt een zware pot voor de jongens. Ondanks de geduchte tegenstander hopen we dat we met z’n allen hard werken en samen een topwedstrijd spelen.