Degelijke overwinning F4 tegen Victoria F12

Na de monsterscore van vorige week op v.v. Kockengen F2 moesten we vandaag tegen Victoria F12. Omdat Victoria 2-2 gelijk speelde tegen Kockengen en wij 13-0 wonnen van Kockengen, zou je zeggen dat een grote uitslag weer zou kunnen. Dat in voetbal 1+1 vaak geen 2 is, bleek vandaag wel. Vanaf het begin van de wedstrijd waren de verhoudingen snel zichtbaar. Victoria dat zich beperkte tot verdedigingen en wij die steeds de aanval zochten. Doordat de ruimtes klein waren, hadden we heel veel moeite om openingen te vinden. Toch wisten we na driekwart in de eerste helft een gaatje te vinden in de verdediging van Victoria en de dik verdiende 1-0 aan te tekenen. Met die voorsprong gingen we de rust in.

In het begin van de tweede helft konden we het veldoverwicht niet omzetten in doelpunten en bleef het maar 1-0 en dan weet je dat hij een keer goed kan vallen aan de andere kant en dat gebeurde dan ook. De eerste kans van Victoria was meteen raak en dat betekende de gelijkmaker: 1-1. Na de gelijkmaker zetten wij een tandje bij en al gauw kregen we weer kansen om op voorsprong te komen. Niet veel later kwamen wij op voorsprong door een mooi afstandschot. Victoria liet het er niet bij zitten en ging op jacht naar de gelijkmaker. Doordat zij de aanval zochten, konden wij profiteren van de ruimtes die ontstonden. Dat deden wij dan ook tot twee maal toe en kwamen we op een veilige 4-1 voorsprong. Onze gasten waren nog even dicht bij de 4-2, maar onze keeper voorkwam dat. Zo kwam de eindstand op 4-1. Complimenten aan de tegenstander die het ons erg moeilijk had gemaakt.

Jeroen Sloeserwij zet aan voor weer een aanval van FC Breukelen.

Jort Witte legt aan voor een verwoestend schot en zet FC Breukelen op een 2-1 voorsprong.