E3 krijgt Hertha E2 er niet onder

Het is ook vandaag de E3 niet gelukt om de wedstrijd tegen s.v. Hertha E2 winnend af te sluiten. Was het in de bekerwedstrijd van twee weken geleden nog 4-3 voor Hertha, vandaag kwamen onze jongens niet verder dan 4-1. Hebben we geen kans gehad op een overwinning? Jazeker wel. Met wat meer geluk in de afronding had de score van deze wedstrijd positief kunnen eindigen voor onze jongens. We kwamen wel op een 0-1 achterstand, maar vervolgens kregen we toch wat kansen. Dankzij goed doorstoren van Joost gaf hij Thomas de gelegenheid om te scoren, maar helaas stond de keeper in de weg.

Halverwege de eerste helft kregen we een strafschop. Joost werd door de keeper op een harde manier onderuit gehaald. De scheidsrechter gaf ons een strafschop. Thomas schoot jammergenoeg hard op de lat. En Sten schoot vervolgens wel hard op doel, maar de bal ging net naast. Hertha had meer geluk en maakte in de eerste helft nog 0-2. Aan het eind van de eerste helft begonnen onze jongens beter te voetballen. Ze konden elkaar beter vinden. Dat gaf hoop voor de tweede helft.

Gelukkig kwam deze hoop uit. Sten stoorde goed op het middenveld en tikte de bal naar Richard. Thomas kreeg de bal van Richard mooi aangespeeld en wist de keeper van Hertha te passeren: 1-2. Vol goede moed gingen we op jacht naar de 2-2, maar helaas. In de eerste tegenaanval van Hertha wisten ze de 1-3 te scoren. Een forse dreun en tegenvaller. We kregen nog wel wat kansjes, maar Hertha kreeg de betere kansen. Tim kon een paar kansen nog wel tegenhouden door goed keeperswerk. Eén keer moest hij de bal nog uit het net halen: 1-4.

Tom, Joost, Mart, Aboubakar, Sten, Tim, Richard, Thomas en Danny, ook al hebben we verloren, jullie inzet was goed tijdens deze wedstrijd en er werd ook goed geprobeerd om samen te spelen. Dit moet vroeg of laat punten (dus overwinningen) gaan opleveren. Volgende week mogen we het opnieuw proberen tegen ’s-Graveland E3.